САП перевіряє наявність у втікача Онищенка російського паспорта

Спеціалізована антикорупційна прокуратура перевіряє наявність у депутата Верховної Ради Олександра Онищенка (група «Воля народу») паспорта громадянина інших країн. Про це в інтерв'ю «Українським Новинам» повідомив голова САП Назар Холодницький.

«Ми перевіряємо можливу наявність у нього російського паспорта, а також паспортів кількох інших країн», - сказав він.

При цьому Холодницький не повідомив, про які країни, крім Росії, йде мова. За його словами, якщо Онищенко готовий добровільно повернеться в Україну, він готовий особисто його «зустріти з хлібом-сіллю».

Як повідомлялося, Олександр Онищенко переховується від українського слідства у Великобританії. Оголошений у розшук екс-депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко намагався через нього купити телеканал «112 Україна». Раніше повідомлялося, що Онищенко поскаржився до Європейського суду про політичне переслідування.

Онищенка підозрюють в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ «Укргазвидобування», в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Верховна Рада України надала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання і арешт. Однак напередодні голосування, скориставшись статусом народного депутата, Онищенко покинув територію держави.

Раніше повідомлялося, що Антикорупційна прокуратура з метою перевірки інформації про отримання народним депутатом Олександром Онищенком російського громадянства направила компетентним органам РФ запит про правову допомогу для подальшої його видачі Онищенка українській стороні.

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМНовиниСАП перевіряє наявність у втікача Онищенка російського паспорта
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів