Рейтинг підтримки Трампа впав до історичного мінімуму

Рейтинг підтримки президента США Дональда Трампа за перші шість місяців президентства став найнижчим серед всіх президентів країни за останні 70 років, повідомляє Politico з посиланням на спільне опитування ABC News і The Washington Post.

Відповідно до опитування, 36% респондентів схвалюють роботу Трампа на посту президента США. При цьому 58% не схвалюють діяльність Трампа на цій посаді. При цьому кількість американців, які схвалюють роботу Трампа, зменшилася (рейтинг підтримки знизився на шість пунктів порівняно з результатом опитування, проведеного за підсумками 100 днів президентства Трампа).

Аналогічні показники мав 38-й президент США Джеральд Форд – після шести місяців роботи в лютому 1975 року його рейтинг підтримки становив 39%. За аналогічний період колишні президенти США Барак Обама і Джош Буш-молодший мали рейтинг підтримки 59%.

При цьому 60% опитаних впевнені в тому, що Росія намагалася вплинути не президентські вибори у США в 2016 році. З них 67% переконані в тому, що команда Трампа допомагала їй у цьому.

Читайте також: Рейтинг Трампа серед американців зріс на тлі нової політики щодо Сирії

На початку березня зазначалося, що рейтинг довіри громадян США до президента Дональда Трампа оновив свій історичний мінімум і склав 37%, згідно з опитуванням Інституту Геллапа. При цьому за останній тиждень падіння склало 8%.

Раніше повідомлялося, що рівень підтримки американського президента Дональда Трампа менш ніж за місяць його президентства впав на 5% і становить 40%. У той самий час, рівень недовіри до президента виріс на 10% і становить 55%.

DT.UA

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМНовиниРейтинг підтримки Трампа впав до історичного мінімуму
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів