У Львові затримали родину наркодилерів

У Львові правоохоронці затримали сім’ю наркодилерів. До складу злочинної групи входили матір та син, котрі організували збут наркотичних таблеток «субутекс» у Львові, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Львові правоохоронці затримали сім’ю наркодилерів. До складу злочинної групи входили матір та син, котрі організували збут наркотичних таблеток «субутекс» у Львові.

Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини спільно із слідчим відділом Сихівського відділу поліції та за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 затримали сім’ю наркодилерів, котрі організували у Львові збут наркотичних таблеток «субутекс», які містять наркотичну речовину «бупренорфін». До складу групи входили двоє осіб – матір та син.

Під час затримання та санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників наркотичні таблетки «субутекс» та грошові кошти, отримані від збуту наркотиків. Все вилучене скеровано на експертне дослідження. Окрім цього, встановлено, що затримані злочинці неодноразово надавали власну квартиру для вживання наркотичних засобів наркозалежним особам.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, на даний час вирішується питання щодо обрання наркодилерам міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМНовиниУ Львові затримали родину наркодилерів
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів