Солдат з Миколаєва зняв самогубство на відео

Військовослужбовець полку особливого призначення ВПС України зняв момент самогубства на свій мобільний телефон, - УНІАН.

21-річний солдат, отримавши зброю для несення служби, зайшов у туалет, увімкнув відеозапис на своєму телефоні і поставив його перед собою. Потім він зарядив автомат АК-74, приставив ствол до лоба й натиснув на курок, розповіли товариші загиблого за службою.

Товариші, які прибігли на постріл, виявили хлопця вже мертвим. На місце події викликали поліцію, військову службу правопорядку, військову прокуратуру.

У кишені форменої куртки була виявлена коротка передсмертна записка, в якій солдат повідомляв, що жити так більше не може, і звернення до матері з проханням не повертатися в країну і залишатися за кордоном (мати загиблого солдата працює за кордоном - Ред.).

За фактом смерті військовослужбовця відкрито кримінальне провадження.

Учасник АТО, військовий льотчик, в. о. керівника миколаївського аеропорту Владислав Волошин 18 березня скоїв самогубство у Миколаєві у власній квартирі, вистріливши з бойового пістолета.

Родина в той момент перебувала вдома. Постраждалий був терміново госпіталізований, але помер у лікарні. За свідченнями родичів, Волошин останнім часом перебував у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри.

Після інциденту місцеві ЗМІ оприлюднили нібито листування невідомого з Волошиним, в якому загиблий розповідає про конфлікт з головою Миколаївської ОДА Олексієм Савченком. У чаті Волошин повідомляє про «махінації» при реконструкції будівлі аеропорту, про бажання піти з посади, про думки, пов'язані з можливою смертю. Також у листуванні Волошин надає копії доручень Савченка, копію висновків перевірки Державної аудиторської служби про ремонтні роботи в аеропорту.

При цьому Волошин нібито хотів написати заяву на звільнення, але Савченко продовжив контракт. У ході розслідування справи було допитано Савченка, про що заявив начальник ГУ НП України в Миколаївській області Юрій Мороз. За його словами, Савченко заявив, що мав із Волошиним лише робочі стосунки.

УНІАН

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМНовиниСолдат з Миколаєва зняв самогубство на відео
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів