Львівські журналісти можуть отримати психологічну підтримку

Львівський Медіафорум у партнерстві із Центром психічного здоров’я та травматерапії «Простір надії» УКУ надає можливість українським журналістам отримати безкоштовну психологічну підтримку.

Для того, щоб взяти участь, необхідно звернутися безпосередньо в Центр психічного здоров’я та травматерапії "Простір надії" УКУ за телефоном 097 416 94 94 (з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 18.00), або написавши на адресу. У цьому проекті учасникам гарантують повну анонімність, тому не проводитимуть жодного відбору. Нагодою скористаються ті, хто звернуться першими.Завдяки підтримці Міжнародний фонд "Відродження", зарезервували для консультацій медійникам 100 годин. Зараз фахівці вже працюють із першими учасниками програми, тому якщо відчуваєте, що маєте таку потребу, — також звертайтесь за допомогою.Консультації індивідуальні та проводяться онлайн. Тобто ви можете бути в будь-якій точці країни, працювати у всеукраїнському виданні чи невеличкому районному або міському медіа, бути штатним журналістом чи фрілансером, головне — мати бажання, час та доступ до інтернету.

Для початку вам призначать першу координаційну зустріч, під час якої фахівець визначить напрям подальшої роботи та скерує вас до відповідного спеціаліста.

 

Із учасниками програми працюють фахівці Центру психічного здоров’я та травматерапії "Простір надії", який відкрився при Українському католицькому університеті в 2012 році.

Центр надає кваліфіковану психологічну / психотерапевтичну допомогу щодо поширених розладів та труднощів, як-от депресія, розлади тривоги, посттравматичний стресовий розлад, розлад адаптації, труднощі в переживанні втрати, стосунках та спілкуванні, невпевненість в собі тощо. Основні методи роботи — когнітивно-поведінкова терапія, схема-тепарія, EMDR.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міжнародного Фонду "Відродження".

Довідка

За статистикою, від 80 до 100 відсотків журналістів у своїй роботі ставали свідками подій, які їх травмували. Декого залякують й переслідують через професійну діяльність, хтось стресує від постійних новин про пандемію, а декого лякають думки про крихке майбутнє українського медіаринку.

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМНовиниЛьвівські журналісти можуть отримати психологічну підтримку
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів