НЕБІДНИЙ ЧИНОВНИК З ДЕРЖПРАЦІ ЛЬВІВЩИНИ НЕ ПОСОРОМИВСЯ ВЗЯТИ СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ

   Заступник начальника Головного управління Держпраці у Львівській області  Андрій Стецько, за наявною інформацією, їздить на автомобілі марки «Mazda CX7». Його дружина в 2017 році набула право власності на квартиру у Львові загальною  площею 168,4 кв.м. Також відомо, що за останній рік Андрій Стецько поклав на рахунок в банк понад 400 тис. грн.. І  у цьому ж  році отримав соціальну домомогу – у розмірі 1200 грн...

 

  Почнемо з  е-декларації Андрія Стецька  про доходи за 2018 рік.

  Торік Андрій Стецько задекларував 357 521 грн заробітної плати  за основним місцем роботи, 47 040 грн одноразової грошової допомоги по інвалідності (джерело доходу: Управління СБУ у Львівській області), 43 050 грн. пенсії.

  Окрім того, Андрій Стецько вказав 1 200 грн соціальної допомоги (виплаченої Управлінням праці та соціального захисту населення Трускавецької міської ради), 776 грн бонусів у Приватбанку, 63 359 грн  процентів у Приватбанку, на  банківських рахунках якого декларант  розмістив кошти у розмірі  687 818 грн.

  Дружина Андрія Стецька – Мар’яна Стецько отримала у 2018 році заробітну плату за основним місцем роботи у розмірі 6 099 грн (джерело доходу: Личаківське об'єднане управління ПФУ м. Львова) та заробітку плату за основним місцем роботи у розмірі 119 607 грн ( в Головному управлінні ПФУ у Львівській області).

  Тепер щодо  нерухомості. Згідно з відомостями в е-декларації, Стецько Мар’яна Ігорівна та гр. Куртяк Роксолана Ігорівна в 2017 році набули право власності на квартиру у Львові загальною  площею 168,4 кв.м, вартість якої на  дату набуття становилша 728 860 грн. Частка Мар’яни Стецько у цій квартирі - 81%.

  Андрій Стецько володіє 25% квартири в Трускавці загальною площею 69.1 кв.м.

  Зазначимо, що Андрій Стецько заступником начальника Головного управління Держпраці у Львівській області  працює з 23 березня 2016 року. До цього (у цьому ж році) свою  трудову діяльність в управлінні Держпраці він розпочав  з посади головного спеціаліста з протидії  корупції.

  В е-декларації Андрія Стецька за 2017 рік зазначено, зокрема,  відомості про заробітну плату за основаним місцем роботи у розмірі 273 119 грн, про кошти, розміщені на банківських рахунка, в сумі 267 000 грн. та про отримання соціальної допомоги у розмірі  1 000 грн.

    І останнє. В вищеназваних деклараціях чомусь немає жодної інформації про рухоме майно, яким користується заступник начальник Головного управління Держпраці у Львівській області. Хоча відомо, що Андрій Стецько громадським транспортом не їздить. А поблизу місця роботи  регулярно паркує автомобіль марки «Mazda CX7».

   Дане авто, до речі, не так давно «засвітилося» в одному  вельми показовому судовому рішенні,  що пов’язане з адміністративним правопорушенням -  керуванням транспортним засобом «з ознаками алкогольного сп’яніння». Однак це вже зовсім інша історія.

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМСтаттіНЕБІДНИЙ ЧИНОВНИК З ДЕРЖПРАЦІ ЛЬВІВЩИНИ НЕ ПОСОРОМИВСЯ ВЗЯТИ СОЦІАЛЬНУ ДОПОМОГУ
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів