"РОЗУМНИК" - ПРИВАТНИЙ КЛУБ-САДОК У ЛЬВОВІ

 

   У Львов на вул. Миколи  Аркаса, 4 запрацювала  творча студія розвитку дитини   «Розумник», що поєднує гуртки та дитячий садок. У ньому зможе навчатись до 40 дітей.

 

   Вуличка у Франківському районі неподалік парку «Горіховий гай». Огороджена, засаджена деревами  територія. Гарний двоповерховий особняк, до якого поспішають діти з батьками...

    Перші враження від приватного дитсадка «Розумник» доповнює його директор – Оксана Соколовська, яка проводить невеличку екскурсію по закладу.

   - Наш садок може прийняти до 40 дітей, - розповідає директор, показуючи комфортні,  якісно відремонтовані кімнати для гуртків та  розміщення дитячих груп. Загалом, плануємо відкрити чотири групи: ясельну, молодшу, середню і старшу – кожна з 8-10 діток. Це сприятиме тому, що вихователі зможуть приділяти малюкам достатньо уваги, що будуть створені умови індивідуального підходу до кожної дитини.

   - Для розвитку та навчання вихованців у закладі діятимуть сім гуртків, - продовжує розповідь Оксана Соколовська. - Вокальний, естрадно-театральний, з образотворчого мистецтва, підготовки до школи, бальних танцій, логіки, креативного мислення,  англійської мови. У садочку працюватимуть психолог, логопед-дефектолог, вчитель початкових класів. Тобто робота закладу буде спрямована на максимальний розвиток дитини, а в разі необхідності –  малюки завжди зможуть отримати кваліфіковану допомогу.

 

   ...В приватному клубі-садку «Розумник я побував 23 вересня – в день відкритих дверей, коли бажаючі та зацікавлені батьки з дітьми мали можливість познайомитись з колективом закладу, побачити умови, в яких перебуватимуть малюки.

   Під час заходу з вітальним словом виступила співласниця творчої студії «Розумник» на вул. Миколи  Аркаса, 4  Катерина Саєнко. Виступ був сповнений щирості та оптимізму.

   - Ми раді вас вітати  в цьому прекрасному чудовому будинку. В нашому клубі-садочку «»Розумник»,  який запустився в роботу 1 вересня і на який в нас дуже великі плани.   – наголосила Катерина Саєнко. -. Ми хочемо, щоб цей будинок жив повноцінними життям. Щоб тут сміялися діти. Щоб вони тут топотіли своїми ніжками, могли повноцінно розвиватися – в безпечних на комфортних умовах, під опікою кваліфікованих вихователів та педагогів.

   Катерина Саєнко також розповіла, що перший клуб-садок «Розумник» було відкрити рік тому на Леванцівці. І що сьогодні цей заклад, розрахований на три групи,  повністю заповнений. Батьки та діти садком дуже задоволені.  Тобто ідея поєднати гуртки та дитсадок, для того, щоб батьки не витрачали час на «добирання» до гуртків, себе виправдала.

    Судячи з побаченого та почутого, клуб-садок «Розумник»  на вул. Миколи  Аркаса, 4 (пролягає від вул. Княгині Ольги) очікує таке ж майбутнє.

 

                                                                                                                          Віктор Корнієнко

Журналістські розслідування

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

АРЕШТОВАНА БАНКІВСЬКА КАРТКА

   Чому? Що робити? Як зняти безпідставний арешт?                Майже від самого початку введення з 24 лютого 2022р. воєнного стану...

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

Тендерні «дива» в 5-ій міській клінічній лікарні Львова

      Низка фактів свідчить про те, що Комунальне некомерційне підприємство "5-а міська клінічна лікарня м. Львова", генеральним директором...

У Львові тендер інституту патології крові "розпиляли" фірми з однаковими документами

У Львові тендер інституту патології крові розпиляли фірми з однаковими документами

    Йдеться про "Кейтерінг-груп" та "Укр-Галич", що "конкурували" між собою в тендері на закупівлю послуги із харчування стаціонарних хворих...

 СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА "РОМА"?

СКІЛЬКИ КОШТІВ НА РЕМОНТАХ ДОРІГ ПРИВЛАСНИЛА ФІРМА РОМА ?

      Приватне підприємство «Рома», власником та керівником якого є депутат Львівської облради Роман Демчина, упродовж останнього часу стало фігурантом низки...

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ. ЯКІСНО ТА НЕДОРОГО
Пелехач Христина Романівна:
096-747-51-05


Сімейне право (розлучення, аліменти, поділ майна)
Авторське право (реєстрація та захист авторських прав)
Протидія домашньому насильству (консультації, захист)


ПРАВКОМСтатті"РОЗУМНИК" - ПРИВАТНИЙ КЛУБ-САДОК У ЛЬВОВІ
UkrNET - поисково-информационный ресурс
каталог веб ресурсів